Къде да гледаме двубоя Байерн Мюнхен - Челси в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Байерн Мюнхен - Челси в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2965 0

Мач с предизвестен край - така е определян днешният осминафинален двубой-реванш от Шампионска лига между баварската машина Байерн Мюнхен и младия отбор на лондонския Челси, след като в първата среща новият-стар шампион на Германия надделя безапелационно с 3:0.

Формата и на 2-та отбора е страхотна в последните мачове от вътрешните първенства, като Байерн затвърди доминацията си в страната, докато "сините" от Лондон успяха да се класират на 4-ото място във Висшата лига, с което да си заслужат участие и през следващия сезон в груповата фаза на Шампионска лига.

Момчетата на Франк Лампард изумиха всички през тази кампания, след като се смяташе, че този сезон трябва да бъде отписан за Челси, докато младият мениджър свикне с обстановката и неговите футболисти понатрупат опит. Този път обаче задачата изглежда твърде тежка, след като трябват да бъдат компенсирани 3 гола и то срещу отбор като Байерн.

Срещата започва в 22:00 часа българско време, като ще можете да я наблюдавате по "Ring BG" и да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg. А Челси ще е без редица важни футболисти срещу Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички