Челси без редица важни футболисти срещу Байерн


Челси без редица важни футболисти срещу Байерн
Снимка: Gulliver/GettyImages

1372 0

В утрешната вечер тимът на Челси гостува на Байерн Мюнхен в мач-реванш от осминафиналната фаза от Шампионската лига. Твърде вероятно е това да е последният двубой на лондончани в изключително дългия сезон, който отборът имаше.

На днешната пресконференция преди сблъсъка треньорът Франк Лампард разкри, че има някои много сериозни проблеми при селекцията си за утрешния мач. Английският мениджър няма да може да разчита на някои от най-важните си футболисти при гостуването на „Алианц арена“. Сезар Аспиликуета, Кристиан Пулишич, Били Гилмор, Педро и Вилиан пропускат срещата заради травми. Маркос Алонсо и Жоржиньо пък са наказани. Н‘голо Канте не е играл през последния месец заради контузия и ако Лампард реши да не рискува с пускането на французина, се очаква изненада в центъра на терена до Матео Ковачич.

Задачата на Челси за продължаване напред изглежда много трудна, а според мнозина и дори невъзможна. Лондончани загубиха първия мач с 0:3 и трябва да вкарат 4 безответни попадения на „Алианц арена“, за да продължат напред. А ето в кой отбор ще премине Вилиан през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички