Агентът на Жоржиньо отрече за разговори с Маурицио Сари


Агентът на Жоржиньо отрече за разговори с Маурицио Сари
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Агентът на халфа на Челси Жоржиньо заяви, че не е имало разговори между неговия клиент и треньора на Ювентус Маурицио Сари. 28-годишният полузащитник е обект на спекулации, които го свързват със трансфер в тима на „бианконерите“ и събиране със Сари в Серия А.

Двамата вече работеха заедно първо в Наполи, а след това италианският треньор доведе полузащитника на „Стамфорд бридж“. Според агента на бразилеца с италиански паспорт не са водени дискусии за евентуално преминаване на играча на „Алианц Стейдиъм“. „Сари не се е обаждал лично на Жоржиньо, за да говорят за евентуален трансфер в Ювентус. Знам, че се споменават такива неща във вестниците, но никога не сме били в контакт нито със Сари, нито със спортния директор на тима Фабио Паратичи. Ако Паратичи постигне споразумение с директора на Челси Марина Грановская, тогава и само тогава можем да говорим за развитие по темата“, заяви Жоао Сантос пред радио ‘Kiss Kiss’.

Представянето на Жоржиньо на „Стамфорд бридж“ след трансфера си от Наполи през 2018-та година е на приливи и отливи. В последно време полузащитникът изпитва затруднения при попадането в стартовия състав на Франк Лампард, което допълнително засили несигурността около неговото бъдеще в отбора. А ето кои футболисти на Челси бяха определени за ненужни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички