Челси решава бъдещето на Кепа в следващия месец


Челси решава бъдещето на Кепа в следващия месец
Снимка: Getty Images/Guliver

866 0

Отборът на Челси е готов да направи оферта за вратаря на Саутхемптън Фрейзър Форстър, след като Франк Лампард продължава да реконструира отбора си за следващия сезон. „Сините“ работят по довършването на трансфера на Тимо Вернер, като нападателят на РБ Лайпциг е на път да се присъедини към тима за сумата от 53 милиона паунда.

Треньорът на Челси обаче не е приключил дотук и смята да вземе нов вратар. Това означава, че Кепа Арисабалага има 9 мача да спаси кариерата си на „Стамфорд бридж“. Испанският страж не се представя по най-силния начин след трансфера си в Англия. Кепа дойде в Челси от Атлетик Билбао за рекордните 72 милиона паунда, но не успява да впечатли в срещите от Премиър лийг. Вратарят допусна някои грешки през настоящия сезон и беше оставен извън стартовия състав от Лампард в няколко поредни срещи малко преди прекъсването на шампионата от пандемията от коронавирус.

Според ‘Football Insider’ Челси се интересува от Фрейзър Форстър, който е под наем в Селтик от тима на Саутхемптън. Шотландският шампион иска да направи трансфера постоянен, но желанието на Форстър е да премине на „Стамфорд бридж“. Ник Поуп и Андре Онана също са спрягани за потенциални нови вратари на „сините“. А ето кога се очаква Тимо Вернер да стане футболист на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички