Атлетико Мадрид ще заменя Жоао Феликс с Роберто Фирмино от Ливърпул


Атлетико Мадрид ще заменя Жоао Феликс с Роберто Фирмино от Ливърпул
Снимка: Getty Images

2287 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид обмисля да привлече Роберто Фирмино от Ливърпул като потенциален заместник на Жоао Феликс, който в момента е под наем в Челси, твърди "GOAL".

Според изданието в Атлетико смятат, че Феликс най-вероятно ще бъде откупен за постоянно от Челси и искат бързо да намерят качествен заместник на португалския нападател и виждат точно такъв в Роберто Фирмино.

Мадридчани имат желание да осигурят услугите на Фирмино безплатно, след като договорът му с Ливърпул изтече в края на сезона. Опитът на бразилеца във Висшата лига и доказаната му способност да отбелязва голове го правят основна цел за "рохибланкос", който ще се стреми да подсили отбора си преди старта на следващата кампания.

Мястото на Фирмино в състава на Ливърпул обаче е застрашено след пристигането на Дарвин Нунес през лятото на 2022 година. Възможността да ръководи атаката на Атлетико може да се окаже примамлива за бразилеца, а според мнозина преминаването в испанската столица ще му даде шанс да демонстрира уменията си в друга лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Ливърпул ще засилват конкуренцията на вратарския пост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички