Ливърпул засилва конкуренцията на вратарския пост


Ливърпул засилва конкуренцията на вратарския пост
Снимка: Getty Images

2990 0

Ливърпул има интерес в това да закупи вратаря на белгийския Андерлехт Барт Вербруген. Алисон Бекер е неизменен първи избор под рамката за Юрген Клоп, а негова резерва се явява Куивийн Келехър, който измести Адриан като втори вратар.

Въпреки това той няма възможност да измести бразилския си колега и е предпочитан избор само за купите в Англия, за които Ливърпул вече отпадна през този сезон. Ирландският национал има три мача през този сезон – два за Карабао къп и един във ФА Къп.

Именно поради липсата на игрови минути може да се предположи, че Келехър ще напусне отбора, за да играе повече, макар желанието на Клоп е младият вратар да остане в отбора му. Именно с оглед тези му желания, то Ливърпул е идентифицирал Вербруген, който е титуляр за Андерлехт.

20-годишният вратар има седем мача след Мондиал 2022, в които записа четири „сухи“ мрежи. Нидерландският младежки национал е гледан и от други отбори, тъй като развитието му е доста добро. Договорът на Вербруген е до лятото на 2025-а година, като той може да напусне гранда от Брюксел за прилична трансферна сума. А в кой отбор е можел да отиде Гакпо, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички