Астън Вила – Нюкасъл под въпрос заради случаи на COVID-19


Астън Вила – Нюкасъл под въпрос заради случаи на COVID-19
Снимка: Getty Images/Guliver

989 0

Петима души от Нюкасъл са дали положителни проби за коронавирус, съобщават медиите на Острова. Това доведе до спекулации, че техният предстоящ сблъсък с Астън Вила във Висшата лига може да бъде отложен.

Мениджърът на „свраките“ Стив Брус заяви преди победата над Кристъл Палас с 2:0, че три неназовани лица в клуба се самоизолират след положителни тестове. The Times предава, че тренировъчната база на клуба е затворена, като тимът получава съвети от Публичните здравни власти на Англия.

„Тревожно е и трудно за справяне. Даваме всичко от себе си да останем здрави и в безопасност. Разбира се, моите опасения не са свързани само със здравето на играчите, което е от огромно значение, но и с това на членовете от треньорския ми екип. Ще направим всичко по силите си, но е трудно в момента“, каза Брус след успеха над Палас.

Междувременно стана ясен жребият за ФА Къп, а тимът на Астън Вила се падна с английския шампион Ливърпул, който наскоро претърпя тежка загуба от бирмингамци (пълният жребий - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички