Хименес е с фрактура на черепа, претърпял е операция


Хименес е с фрактура на черепа, претърпял е операция
Снимка: Guliver/GettyImages

1481 0

Нападателят на Уулвърхемптън Раул Хименес, който претърпя ужасяваща контузия, е бил опериран снощи. Той е получил фрактура на черепа. Тежката травма се случи след сблъсък с Давид Луис по време на вчерашния двубой между "вълците" и Арсенал.

При корнер в 13' в полза на Арсенал Давид Луис атакува топката при опит да играе с нея, но той се размина с кълбото, а главите на бразилския защитник и нападателя се сблъскаха и се чу ужасен тътен дори в телевизионното излъчване. Медицинските екипи бързо се намесиха и след около 3-4 минути Луис успя да се изправи на крака. Главата му беше в кръв, но лекарите на Арсенал бързо я превързаха с бинт и той остана в игра.

От клуба информират, че Хименес се чувства добре след интервенцията и в момента си почива. Той ще остане няколко дни в болница, за да бъде наблюдавано състоянието му, след което ще започне процедурата по възстановяване.

От клуба призоват за това Раул и негово семейство да бъдат спокойни. От клуба обещаха да публикуват своевременно актуализациите за състоянието на Хименес.  ВИДЕО от ужасяващия инцидент може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички