Единсон Кавани си навлече проблеми заради пост в социалните мрежи


Единсон Кавани си навлече проблеми заради пост в социалните мрежи
Снимка: Getty Images/Guliver

1405 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани успя сериозно да си навлече гнева  на Футболната асоциация на Англия заради свой пост в социалните мрежи. От ФА обявиха, че започват разследване на публикация на уругваеца, в която той се обръща към свой сънародник с "негрито".

В неделя 33-годишният Кавани избухна с два гола от резервната скамейка за победата на "червените дяволи" над Саутхемптън с 3:2 на "Сейнт Мерис", а след двубоя той бе поздравен от свой приятел в Инстаграм. От своя страна Кавани отговори на публикацията с "Благодаря, негрито", като на испански умалителната форма на тази дума показва близост и приятелство.

Във Великобритания обаче не приемат така нещата и социалните мрежи реагираха остро на използваната от Кавани дума. След като уругвайският нападател разбра, че въпросната дума може да се разбере погрешно на Острова, той изтри публикацията си, но това може и да не го спаси от наказание. От ФА заявиха, че ще разследват случая и не е изключено нападателят да получи санкция. А какво обещание даде Оле Гунар Солскяер на феновете на Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички