Ас на Юнайтед разкри строгото правило на сър Алекс, което всеки е бил длъжен да спазва


Ас на Юнайтед разкри строгото правило на сър Алекс, което всеки е бил длъжен да спазва
Снимка: Getty Images/Guliver

1605 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Ашли Йънг, сподели пред футболната общественост за строго правило на сър Алекс Фъргюсън, което всеки от съблекалнята на "дяволите" е трябвало да спазва.

Бившият английски национал разкри как играчите на Манчестър Юнайтед е трябвало да наричат ​​сър Алекс Фъргюсън, като определено не им е боло позволено да го наричат ​​"Фърги".

"Трябва да се знае, че не ни беше позволено да го наричаме "Фърги", каза Йънг за интервю пред "The Telegraph". "Можеше да го зовем само и единствено с "шефе", това бе правилото му".

Сър Алекс Фъргюсън определено остави своя отпечатък върху световния футбол. Шотландският специалист издигна Юнайтед до висоти, за които никой не би си помислял. Той спечели английската Висша лига цели 13 пъти, а към това прибави и два успеха в Шампионска лига и още много във вътрешните турнири - ФА Къп и Купата на лигата.

Юнайтед не е печелил титлата от сезон 2012/13, но сега в Манчестър се надяват, че новия мениджър Ерик тен Хаг ще върне славата на тима и ще го върне обратно сред "големите" в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Магуайър оптимист за бъдещето си в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички