Артета не иска да се разделя с голямата звезда на Арсенал


Артета не иска да се разделя с голямата звезда на Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

4471 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета сподели, че няма никакво намерение да се разделя с нападателя на отбора Пиер-Емерик Обамеянг. По-рано през сезона габонецът загатна за напускане на отбора, като Интер, Барселона и Реал Мадрид проявяват интерес към голаджията на тима от Западен Лондон. Въпреки слабия сезон на Арсенал, Обамеянг вече има 13 гола на сметката си през кампанията.

Нападателят получи капитанската лента ни тима по-рано през сезона. В днешния ден Микел Артета бе запитан за евентуалното напускане на Обамеянг през януари. „Даже не съм се замислял за варианта Оба да напусне. Искам го тук“ каза испанският мениджър. Договорът на футболиста с Арсенал изтича през лятото на 2021-ва година, като габонският национал все още не е решил дали ще преподпише с „артилеристите“.

През уикенда Обамеянг се разписа при загубата на своя тим срещу Челси с 1:2. Вчера Арсенал победи Манчестър Юнайтед с 2:0, но капитанът не успя да отбележи гол в срещата. А ето кой футболист може да стане част от "артилеристите" през месец януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички