Арсенал пак напира за бранител на Ювентус


Арсенал пак напира за бранител на Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

2493 0

Арсенал ще опита да заздрави отбраната си по време на зимния трансферен прозорец. „Топчиите“ искат да се подсилят с бранителя на Ювентус Даниеле Ругани. Италианският защитник е със статута на резерва на „Алианц Стейдиъм“ и може да напусне отбора през зимата.

Преди няколко седмици излезе информацията, че Арсенал се интересува от съотборника на Ругани Мерих Демирал. Засега обаче преговорите между Юве и Арсенал за привличането на турския бранител са стопирани, като „артилеристите“ са се насочили към колегата му в отбраната на Юве Даниеле Ругани. 25-годишният защитник бе близо до трансфер в клуба от Северен Лондон през изминалото лято, но тогава сделката пропадна. Сега обаче новият треньор на Арсенал Микел Артета иска да стаблизира една от най-колебливите зони на отбора.

Във вчерашния ден „артилеристите“ записаха една от малкото си сухи мрежи през сезона, след като спечелиха с 2:0 при домакинството си на Манчестър Юнайтед в дербито на 21-вия кръг във Висшата лига. А ето кой друг играч на "Старата госпожа" най-вероятно ще напусне клуба през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички