Арсенал злорадства, че Ливърпул не подобри великата им серия


Арсенал злорадства, че Ливърпул не подобри великата им серия
Снимка: Guliver/GettyImages

1622 0

Снощи феновете на Ливърпул претърпяха невероятен ужас, след като непретенциозният Уотфорд разби мечтите им. Те се надяваха мърсисайдският тим да подобри или поне изравни рекордната серия без загуба на Арсенал от близкото минало и да станат шампиони на Англия без загубен мач. Това обаче не се случи и звездният тим на Юрген Клоп отнесе пердах с 0:3.

Така безпогрешната серия на "червените" спря на 44 мача, на 5 от рекорда на Арсенал, постигнат през сезон 2003/04. Изглежда, че от Арсенал са следили внимателно какво ще се случи с техния конкурент, защото незабавно реагираха на болезненото им поражение с пост в социалните мрежи.

"Пфу", написаха "артилеристите" в Туитър след загубата на бъдещия шампион на Англия. Малко по-късно от "Емирейтс" все пак решиха да поободрят съперника си и пуснаха нов туит. "Поздравления за невероятната серия без поражение, Ливърпул", написаха те към снимка от мача с Уотфорд и добавиха емотикон с ръкопляскащи ръце. А какво каза след удара Клоп вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички