Клоп с коментар след загубата: Понякога е добре всичко лошо да се случи в един мач


Клоп с коментар след загубата: Понякога е добре всичко лошо да се случи в един мач
Снимка: Guliver/GettyImages

16725 0

Мениджърът Юрген Клоп прие с усмивка сензационното поражение на Ливърпул от Уотфорд в мач от Премиър лийг, с който беше прекратена мечтата за сезон без загуба в английския елит. "Стършелите" спасиха рекордите на Арсенал, включващи "златна" титла в шампионата и серия от 48 поредни мача без загуба, след като до този момент серията на "червените" беше от 44 срещи. 

Германецът сподели, че е по-добре всички най-лоши моменти да се случат накуп за негови отбор и изрази надежда, че представянето срещу Уотфорд ще остави следа у играчите и те няма да позволят подобна игра в следващите мачове на отбора. 

"Понякога е по-добре всички най-лоши неща да ги покажеш в един мач, вместо да са разпространени в серия от 5-6 мача. Когато вкараха 3-и гол, след като просто им подадохме топката и тогава просто си помислих: "Ясно, това просто е такъв ден". Трябва да приемем загубата. Ще говорим за загубата, ще направим анализ на случилото се и така нататък. Не сме имали такива мачове много през сезона, но този път просто не бяхме достатъчно добри", каза Клоп. 

"Знаех още на полувремето, че ако не се подобрим, ще стане много трудно за нас. Хареса ми как излязохме в началото на второто полувреме. Играчите реагираха добре, имахме силни моменти, но точно тогава резултатът стана 1:0. Вторият гол дойде също в момент, в който се опитвахме да отвърнем на удара. Направиха ни добра контраатака и реализираха втори гол. Последният гол беше подарък.

Опитахме се да се върнем в мача, но просто не успяхме. Това е всичко. Почваме отначало и ще се опитаме да спечелим всеки мач, в който участваме. Поздравления за Уотфорд, отборът изигра страхотен мач", категоричен бе германецът. 

Една от основните разлики в стартовия състав на Ливърпул беше липсата на Джордан Хендерсън, както и включването на Деян Ловрен заради контузия на Джо Гомес. Клоп обаче отказа да оправдае поражението с липсващите футболисти в тима. 

"Разбира се, че ни липсваха Хендо и Милнър, но ни липсваха и други играчи - Шакири, Гомес. Но това няма значение сега, тъй като няма значение тогава, когато печелим. Всички в отбора знаят, че могат да разчитат един на друг, така че тези неща нямат значение. Сега трябва да приемем това чувство след загубата, за да знаем какво е то и не искаме да го усещаме отново", допълни още Клоп. 

Как се стигна до изненадващото първо поражение на Ливърпул четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички