Микел Артета: Последните дни на трансферния пазар могат да се окажат ключови за Арсенал


Микел Артета: Последните дни на трансферния пазар могат да се окажат ключови за Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1901 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че желае още нови попълнения в състава си, след като заяви, че последните дни на летния трансферен прозорец са с ключово значение за тима. "Артилеристите" вече привлякоха няколко нови играчи, но са свързвани с още имена като Томас Пратей от Атлетико Мадрид и Жоржиньо от Челси. "Топчиите" обаче може да се разделят с играчи като Сеад Колашинац, Лукас Торейра и Матео Гендузи.

"Това е ключов момент. Той ще определи хората, играчите, балансът и качеството на състава, който ще имаме до края на сезона. Трябва да вземем определени решения в следващите три дни. Всичко се бави много, не само за нас, но и за другите отбори. Ще се опитаме да вземем най-добрите решения и накрая ще се опитаме да постигнем максималното през този сезон с това, което разполагаме", коментира Артета.

"Опитваме да направим максималното. Използваме ресурсите си, колкото е възможно, и имаме пълна подкрепа от собствениците. Въпросът е какво можем да постигнем. Щастлив съм от начин, по който се държим на трансферния пазар и комуникацията, която имаме помежду си", допълни испанският специалист.

Късно снощи Арсенал отново победи Ливърпул на дузпи и ги отстрани от Купата на Лигата (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички