Арсенал подновява тренировки утре


Арсенал подновява тренировки утре
Снимка: Getty Images/Gulliver

1394 0

Играчите на Арсенал ще могат да тренират на клубната база Колни в Лондон в понеделник, след като от отбора обявиха, че тренировчните занимания ще бъдат подновявани частично в следващите дни. Завръщането идва с редица предупреждения и няма да включва групови тренировки.

През изминалата седмица няколко футболисти на „артилеристите“ – Гранит Джака, Давид Луис, Никола Пепе и Александър Лаказет получиха забележки, след като бяха заснети да тренират или да играят в паркове в Северен Лондон. Сега тимът ще може да тренира на обичайното си място, макар и под строги указания. „Играчите ще имат достъп до нашите тренировъчни игрища в Колни следващата седмица. Достъпът ще бъде ограничен, внимателно управляван и ще се следи за социалното дистанциране по всяко време. Всички игрища остават затворени. Играчите ще пътуват сами, ще направят индивидуалната си тренировка и ще се върнат у дома“, заявиха от Арсенал.

Футболистите на „артилеристите“ бяха по домовете си в социална изолация през последните 44 дни, след като стана ясно, че треньорът на тима Микел Артета е дал положителен резултат на теста за коронавирус. А ето къде може да се озове капитанът на Арсенал след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички