Играч на Атлетико може да поеме към Лондон


Играч на Атлетико може да поеме към Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

2344 0

Бащата на халфа на Атлетико Мадрид Томас Партей потвърди, че синът му е получил предложение за трансфер от Арсенал. Ганайският футболист е обект на интерес от страна на няколко европейски клуба, но изглежда, че „артилеристите“ са на челна позиция, след като вече са се свързали с неговия агент.

Треньорът на Арсенал Микел Артета е голям почитател на Партей и би желал да го докара в отбора на мястото на Лукас Торейра, който най-вероятно ще напусне отбора през лятото и ще се върне в Италия. Атлетико Мадрид от своя страна нямат никакво намерение да се разделят с футболиста и са готови да му предложат нов договор, за да го задържат на „Уанда Метрополитано“. Въпреки това, бащата на Томас Партей Джейкъб заяви, че ще се радва, ако синът му премине в клуба от Северен Лондон.

Дефанзивният халф се присъедини към Атлетико Мадрид през 2013-та година и се установи като ключова фигура в отбора на Диего Симеоне. Партей е много близък с баща си, който е трябвало да продаде част от имотите си, за да финансира трансфера в европейския гранд на своя син. А ето кой играч може да поеме в обратната посока.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички