Арсенал отмени тренировките си, тъй като периодът на карантина все още не е преминал


Арсенал отмени тренировките си, тъй като периодът на карантина все още не е преминал

644 0

Отборът на Арсенал няма да поднови тренировки докато не изтече периода под карантина, който бе наложен, след като мениджърът на тима Микел Артета даде положителен резултат на тест за коронавирус. „Артилеристите“ трябваше да подновят тренировъчни занимания в утрешния ден, тъй като утре се навършват 14 дни, откакто футболистите на тима за последно са били в контакт с Артета.

Това обаче няма да се случи, тъй като в момента всички тренировъчни игрища на тима са затворени, а футболистите и треньорския щаб са по домовете си. „Първият отбор на Арсенал трябваше да поднови тренировки във вторник, но в момента това няма как да се случи, след като всички футболисти са в изолация заради положителната проба за COVID-19 на Микел Артета“ съобщиха от клуба. „В резултат от създалата се ситуация не сме в правото си да караме играчите да се завърнат на терена. Поради тази причина първият тим, юношите и женският отбор ще останат по домовете си. Останете вкъщи и спасете животи.“

Сайтът ‘football.london’ съобщава, че Микел Артета е успял да пребори вируса и вече провежда онлайн срещи със своя треньорски щаб. Все още няма официална информация кога тимът на Арсенал трябва да поднови занимания. А ето кой футболист желаят в редиците си "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама