Арсенал отмени тренировките си, тъй като периодът на карантина все още не е преминал


Арсенал отмени тренировките си, тъй като периодът на карантина все още не е преминал
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Отборът на Арсенал няма да поднови тренировки докато не изтече периода под карантина, който бе наложен, след като мениджърът на тима Микел Артета даде положителен резултат на тест за коронавирус. „Артилеристите“ трябваше да подновят тренировъчни занимания в утрешния ден, тъй като утре се навършват 14 дни, откакто футболистите на тима за последно са били в контакт с Артета.

Това обаче няма да се случи, тъй като в момента всички тренировъчни игрища на тима са затворени, а футболистите и треньорския щаб са по домовете си. „Първият отбор на Арсенал трябваше да поднови тренировки във вторник, но в момента това няма как да се случи, след като всички футболисти са в изолация заради положителната проба за COVID-19 на Микел Артета“ съобщиха от клуба. „В резултат от създалата се ситуация не сме в правото си да караме играчите да се завърнат на терена. Поради тази причина първият тим, юношите и женският отбор ще останат по домовете си. Останете вкъщи и спасете животи.“

Сайтът ‘football.london’ съобщава, че Микел Артета е успял да пребори вируса и вече провежда онлайн срещи със своя треньорски щаб. Все още няма официална информация кога тимът на Арсенал трябва да поднови занимания. А ето кой футболист желаят в редиците си "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички