Ливърпул и Арсенал на опашката за талант от Бундеслигата


Ливърпул и Арсенал на опашката за талант от Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

2637 0

Отборите на Ливърпул и Арсенал оглеждат бранителя на Айнтрахт Франкфурт Еван Ндика. Английските тимове обаче ще срещнат сериозна конкуренция за подписа на играча, след като от него се интересуват още Валенсия и Севиля и двата милански клуба Интер и Милан.

20-годишният французин играе като централен защитник, но едно от качествата, заради които той е толкова желан е силната му игра с ляв крак. През зимата Арсенал подписа под наем с Пабло Мари от Фламенго, който също играе в центъра на отбраната, но все още не е ясно дали „топчиите“ ще направят този трансфер постоянен. Твърде вероятно е Ливърпул да търсят нов централен защитник по време на летния трансферен прозорец, тъй като бъдещето на Деян Ловрен в тима е неясно, след като хърватинът има едва 9 мача като титуляр във Висшата лига през тази кампания.

Еван Ндика е национал на Франция под 21-годишна възраст. Той има 15 мача в Бундеслигата през този сезон, като в някои от срещите е използван и на левия бек в отбора на Айнтрахт Франкфурт. А ето кой друг футболист от Бундеслигата е на път да осъществи трансфер в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички