Артета с успокояващо съобщение, вече се "чувства по-добре"


Артета с успокояващо  съобщение, вече се "чувства по-добре"
Снимка: Getty Images/Guliver

4702 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета успокои за състоянието си, след като от "артилеристите" обявиха, че е заразен с коронавирус. Новината бе съобщена късно в четвъртък, но Артета използва социалните мрежи, за да обяви, че вече се чувства много по-добре.

"Благодаря за всички съобщения и подкрепа. Вече се чувствам по-добре. Всички се изправяме срещу голямо и безпрецедентно предизвикателство. В момента единственото, което има значение е здравето на всички ни. Пазете се един друг, като спазвате препоръките и ще преминем през това заедно. Поздравления за Висшата лига, че взе правилното решение", написа Артета.

Веднага след научаването на новината клубната база е била затворена, а всички в клуба, които са имали какъвто и да е контакт с испанския мениджър, са поставени под карантина. Очаквано, в това число влизат всички футболисти от първия отбор на "артилеристите", както и помощниците на Артета в лондонския тим. Всички информации и новини от последните дни, свързани с коронавирус и спорта четете в тази статия на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички