Артета с успокояващо съобщение, вече се "чувства по-добре"


Артета с успокояващо  съобщение, вече се "чувства по-добре"

3926 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета успокои за състоянието си, след като от "артилеристите" обявиха, че е заразен с коронавирус. Новината бе съобщена късно в четвъртък, но Артета използва социалните мрежи, за да обяви, че вече се чувства много по-добре.

"Благодаря за всички съобщения и подкрепа. Вече се чувствам по-добре. Всички се изправяме срещу голямо и безпрецедентно предизвикателство. В момента единственото, което има значение е здравето на всички ни. Пазете се един друг, като спазвате препоръките и ще преминем през това заедно. Поздравления за Висшата лига, че взе правилното решение", написа Артета.

Веднага след научаването на новината клубната база е била затворена, а всички в клуба, които са имали какъвто и да е контакт с испанския мениджър, са поставени под карантина. Очаквано, в това число влизат всички футболисти от първия отбор на "артилеристите", както и помощниците на Артета в лондонския тим. Всички информации и новини от последните дни, свързани с коронавирус и спорта четете в тази статия на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама