Арсенал официално си осигури услугите на Арън Рамсдейл за дълго време


Арсенал официално си осигури услугите на Арън Рамсдейл за дълго време
Снимка: Getty Images

971 0

Стражът на Арсенал - Арън Рамсдейл, официално удължи своя контракт с гранда от Северен Лондон. На официалния сайт на "топчиите" не се споменава за колко дълго стражът преподписва с клуба, но се пояснява, че двете страни са се разбрали за дълго време.

"Страхотно е, че се съгласихме и официализирахме нов договор с Арън. Насладихме се на толкова много положителни моменти от изявите на Арън през неговите две години с нас и очакваме с нетърпение още много такива", заяви спортният директор Еду Гаспар.

"Всички сме толкова щастливи, че Арън подписа нов договор. Начинът, по който Арън се разви през последните две години, беше изключителен, с неговите изпълнения, принос и цялостна адаптация към клуба. Страхотно е, че продължаваме да градим бъдещето с най-големите таланти в нашия млад отбор. Всички очакваме с нетърпение да се насладим на още много години заедно с Арън", споделя мениджърът Микел Артета.

Заслугите на Рамсдейл

Рамсдейл изигра основна роля за това Арсенал да се бори за титлата в елита на Англия този сезон. Той има 13 сухи мрежи във Висшата лига досега, като пред него стоят само Давид Де Хеа от Юнайтед с 16 и Алисон от Ливърпул с 14.

Новият договор е награда за това, че 24-годишният играч се утвърди като безспорен вратар номер 1 на Арсенал. Рамсдейл премина в Северен Лондон от Шефилд Юнайтед през август 2021 година в сделка на стойност 24 милиона паунда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсен Венгер призна, че е отказал на три топ клуба заради Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички