"Роналдо щеше да ни спечели Висшата лига", португалецът е искал да подпише с Арсенал


"Роналдо щеше да ни спечели Висшата лига", португалецът е искал да подпише с Арсенал
Снимка: Getty Images

1998 0

Появиха се нови подробности за това как Кристиано Роналдо е бил близо до присъединяване към Арсенал през януарския трансферен прозорец. Точно преди да премине в Ал Насър.

Роналдо стана свободен агент в навечерието на Мондиал 2022, след като Манчестър Юнайтед прекрати договора му преждевременно. Юнайтед реши да прекъсне връзките си с португалеца точно, след като той участва в ексклузивно интервю с британския журналист Пиърс Морган.

По това време петкратният носител на "Златната топка" открито критикува ръководството на Ман Юнайтед, насочвайки се към Ерик тен Хаг, когото обвини в неуважение към него. Решението на Юнайтед да прекрати договора на Роналдо хвърли бъдещето на футболиста в несигурност преди Ал Насър да се включи с мега сделка.

Роналдо е искал да премине в Арсенал

Сега обаче става ясно, че португалският национал всъщност е бил близо до приключването на зашеметяващ трансфер в Арсенал преди да се премести в Саудитска Арабия. Това е според Пиърс Морган, който наскоро се появи в социалните медии, за да твърди, че иконата на Реал Мадрид има желание да премине на стадион "Емирейтс".

Известният журналист продължи да предполага, че "артилеристите" всъщност щяха да спечелят Висшата лига този сезон, ако бяха взели Роналдо през януари.

"Присмивайте се колкото искате, но ако бяхме подписали с Роналдо, когато напусна Юнайтед, до края на сезона – както той искаше между другото – щяхме да спечелим Лигата", написа той в Twitter. "Той знае как да печели големи трофеи и как да вкарва голове, когато това наистина има значение", добави той. Сега Роналдо се бори за титлата в Саудитска Арабия, където противников играч му помогна в битката и имитира неговото "Siu". (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички