Арсенал може да отмъкне една от големите звезди на Челси


Арсенал може да отмъкне една от големите звезди на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1593 0

Арсенал може да "отмъкне" звездата на Челси Вилиан, пише британското издание "Гардиън". "Артилеристите" изчакват изтичането на договора на бразилеца  на "Стамфорд Бридж" след броени дни, за да го привлекат със свободен трансфер в своите редици.

31-годишното крило така и не успя да се споразумее с ръководството на "сините" за нов контракт и изглежда, че съвсем скоро ще заиграе в нов отбор. В последните месеци апетити към бразилеца проявяваха различни отбори, но сега "топчиите" са определяни като фаворити за подписа на играча, тъй като няма да се налага да напуска Лондон.

Вилиан се присъедини към Челси през лятото на 2013-а и се превърна в един от основните футболисти на отбора в атака. През последните години Челси и Арсенал на няколко пъти разменяха свои футболисти, като най-пресните примери са Петър Чех и Оливие Жиру, а преди това Сеск Фабрегас, Ашли Коул, Никола Анелка и др.

През миналия месец се появиха информации, че интерес към Вилиан проявява и друг конкурент на "сините" във Висшата лига - Манчестър Юнайтед (подробности вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички