Арсенал готви досие на съдийските грешки срещу тях за среща със Съдийската колегия


Арсенал готви досие на съдийските грешки срещу тях за среща със Съдийската колегия
Снимка: Getty Images

1430 0

От Арсенал се готвят за среща с представители на Съдийската колегия в Англия, за да се оплачат от пристрастия на реферите към техния клуб, информира "Daily Mail".

През миналия уикенд треньорът на "топчиите" Микел Артета беше бесен заради съдийството в мача с Нюкасъл. Повод за това стана победният гол на "свраките" (1:0), който беше доста спорен.

Артета беше разочарован от работата на Антъни Гордън в тази среща, но и като цяло в техните мачове във Висшата лига. Затова на срещата със Съдийската колегия от клуба няма да се ограничат само с думи.

На "Емирейтс" смятат, че в съдийските решения в техни мачове може да се проследи определен "модел", който показва предубеденост към Арсенал.

В момента от клуба съставят досие със съответните съдийски решения, датиращи от миналия сезон. Организацията на Хауърд Уеб ще получи информация за конкретни инциденти, включително погрешно зачетеният гол на Брентфорд срещу тях по-рано през февруари.

В досието ще бъдат включени също така погрешно отмененият гол на Габриел Мартинели срещу Манчестър Юнайтед и спестеният червен картон на Матео Ковачич от Манчестър Сити за фаул срещу Мартин Йодегор през настоящия сезон. А ето какво каза бивш английски рефер за скандалния гол срещу Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички