Заплетено лондонско дерби и излагация на Юнайтед: Димитър Бербатов прогнозира мачовете в Англия


Заплетено лондонско дерби и излагация на Юнайтед: Димитър Бербатов прогнозира мачовете в Англия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1697 0

Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, даде своите прогнози за предстоящите мачове във Висшата лига. 11-тият кръг в елита на Англия предоставя някои доста интересни срещи.

Голмайстор номер 1 на националния ни отбор по футбол коментира всички двубои в първенството този уикенд. Най-сериозно вниманието приковаха точните резултати, които даде за лондонското дерби между Тотнъм и Челси, както и за мача на своя любим Манчестър Юнайтед с Фулъм.

Какво прогнозира Бербо?

Тотнъм - Челси

"Шпорите" не могат да подценят Челси, защото ще съжаляват. За тях е страхотен шанс да спечелят и накажат грешките на Челси. Ако останат концентрирани върху себе си, смятам, че отново ще победят. Прогноза - 2:1", заяви бившият ас на Манчестър Юнайтед, цитиран от "Metro" и продължи с останалите.

Фулъм - Манчестър Юнайтед

"12:30 ч. в събота, човече, мразя това време! Дали е обяд, късна закуска, или закуска? Ман. Юнайтед трябва да победи. Нуждаят се от точки. На Фулъм също му трябват. Дори да не са в криза, могат да се справят и по-добре. Ман. Юнайтед игра в средата на седмицата, така че в момента имат трудна програма. Бих избрал равенство тук", каза той.

Нюкасъл - Арсенал

"Това е голям мач. Нюкасъл ще бъде изморен поради всички мачове, които играят в различните турнири в момента. На този етап имат добри резултати. Възможно е Арсенал да загуби тук, но ще играя на сигурно и ще предпочета равенство". Прогнозата на Бербатов - 2:2.

Лутън - Ливърпул 

"Ливърпул лети под радара. Малко хора обръщат внимание, което им помага да се справят добре. Ще бъде трудно за Лутън. Бих искал да кажа, че ще спечелят, но Ливърпул трябва да победи, за да продължи да е в близост до върха, така че смятам, че ще го направи". Прогноза - 0:2.

Манчестър Сити - Борнемут

"Обичам сценария с аутсайдера, но, за съжаление, виждам този мач като комфортна победа за Ман. Сити". Прогноза - 3:0.

Междувременно Бербатов трябва да се оправя и с казусите в България, където шеф на БФС го определи като "джихадист".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички