Антонио Конте с явна атака към Даниел Леви - сериозни търкания в Тотнъм?


Антонио Конте с явна атака към Даниел Леви - сериозни търкания в Тотнъм?
Снимка: Getty Images

2077 0

Старши треньорът на Тотнъм Антонио Конте заяви на пресконференция, че клубът е правил големи грешки на трансферния пазар в миналото, за да се стигне до сегашната ситуация, при която четирима футболисти бяха пратени под наем в други отбори, а един (Деле Али) бе продаден на Евертън:

"Подписахме с двама нови футболисти - Родриго Бентанкур и Деян Кулушевски. Мисля, че те са играчи с голям потенциал. Виждам ги като важни фигури в бъдеще, но знаем много добре, че за това е необходимо време. Беше странно през януари да се разделим с четирима играчи, които изпратихме в други отбори под наем и продадохме един играч в лицето на Деле Али. Това означава, че в миналото са правени грешки", каза италианецът и продължи в този дух:

"Ако сте изпратили играчи под наем, които сте закупили през последните две или три години, това означава, че може би сте направили нещо нередно в миналото. Със сигурност да загубим четирима играчи през януари, повтарям, че не е нормално. Обикновено купувате играчи, за да подсилите отбора си. След това не очаквате да загубите тези играчи след само няколко месеца, една, две или три години".

"По тази причина трябва да обърнем повече внимание в бъдеще, когато излизаме на пазара при избора на играчи. Това е от фундаментално значение, ако искаме да подсилим качеството на отбора. В противен случай намалявате качеството на вашия състав. Имам моите виждания. Тук съм, за да се опитам да помогна на моя клуб да се подобри. Ще бъде много важно да не правим грешки в бъдеще, защото в този момент много отбори са по-добре от нас и поради тази причина, за да ги настигнем, трябва да намалим грешките. Трябва да имаме визия и да следваме тази линия", завърши явната си атака към президента Даниел Леви Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички