Антонио Конте разкри рецептата за титла от Висшата лига и помоли за време


Антонио Конте разкри рецептата за титла от Висшата лига и помоли за време
Снимка: Getty Images

1211 0

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, говори пред една от специализираните върху лондонските тимове медии - "football.london", след като възпитаниците му неочаквано загубиха от Астън Вила с 0:2.

Това се случи на старта на 2023 г., когато отборите се изправиха един срещу друг в среща от 18-тия кръг, а очакванията бяха коренно различни от крайния резултат. 

"Направихме чудо, повярвайте ми. За да станете претенденти за титлата тук, имате нужда от солидна основа, 14-15 силни качествени играчи", сподели Конте, докато възпитаниците му са пети във временното класиране.

Специалистът обаче уточни, че това би било само началото на борбата за трофей и за крайния резултат биха били нужни и подобрения:

"След това добавяте двама играчи за 60 милиона, 70 милиона лири.  Това е нужно, за да подобрявате нивото на вашия отбор всеки сезон. Поради тази причина имаме нужда от време".

Поради загубата "шпорите" не успяха да атакуват четворката на Висшата лига. Те остават пети със 17 двубоя, колкото около тях има само третият Нюкасъл, но той разполага с 4 точки повече - 34.

Вижте емоционалния коментар на Антонио Конте след Тотнъм - Астън Вила!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички