Антонио Конте: Не съм щастлив от това, което стори Висшата лига


Антонио Конте: Не съм щастлив от това, което стори Висшата лига
Снимка: Getty Images

1832 0

Предводителят на Тотнъм Хотспър - Антонио Конте, се възпротиви на програмата, която Висшата лига гарнира на "шпорите". Италианецът не е доволен от възгледите на лигата и каза, че не е щастлив от този факт.

"Това е странна ситуация и честно казано да играем толкова скоро, само една седмица след Световното първенство, аз лично не съм много щастлив Невъзможно е да им дадем много почивка, а със сигурност с играчите, които не бяха на Световното първенство ние работим четири седмици... Сега те са на ниво, което е по-добро от това на футболистите, които бяха на финала на Мондиала", каза Конте пред британските медии.

"По тази причина смятам, че трябва да взема най-доброто решение за мача срещу Брентфорд", каза Конте, добавяйки, че играчите, които се завърнаха от Световното първенство, в момента "не са на най-високо ниво". 

"Ситуацията е трудна, защото имам добър играч в отбора си, но той никога не е на разположение. Все едно го нямаш", добави той за травмата, която тормози Лукас Моура. А кога Митко Бербатов като играч на Тотнъм смая по Коледа Англия, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички