Антонио Конте държи Тотнъм под напрежение


Антонио Конте държи Тотнъм под напрежение
Снимка: Getty Images

1251 0

Бъдещето на Антонио Конте в Тотнъм стои под въпрос. „Шпорите“ отчаяно се опитват да задържат наставника, но той все още не е дал окончателен отговор.

Италианецът пое лондонския тим през ноември 2021 година, но до изтичането на настоящия му договор остават само около шест месеца. Според английските медии лондонският тим е предложил нов контракт на наставника, който предвижда увеличение от над 1 млн. паунда годишно. Конте обаче категорично е отказал да избързва с решението си и да подписва документите.

Най-вероятното обяснение за това решение е, че италианецът изчаква да види какво е готов да направи клубът през зимния трансферен прозорец.

Неясното бъдеще на Антонио Конте в Лондон дава малки поводи за радост на Ювентус. Ситуацията около италианския тим в момента е сложна и все още не е сигурно дали и докога настоящият наставник Масимилиано Алегри ще продължи да ръководи отбора.

Колкото до Тотнъм - "шпорите" изпитват трудности със здравословното състояние на един от най-важните си играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички