Ако може да са млади, талантливи и да играят без пари: Бляновете на Тотнъм на трансферния пазар


Ако може да са млади, талантливи и да играят без пари: Бляновете на Тотнъм на трансферния пазар
Снимка: Getty Images

1441 0

Английският гранд Тотнъм не възнамерява да прави гръмки трансфери на предстоящия зимен трансферен прозорец. Това стана ясно от думите на техния наставник Антонио Конте, който в прав текст обяви, че "шпорите" ще търсят млади таланти, които обаче да нямат високи изисквания към заплащането на труда им.

Тотнъм ще се бори за топ 4 с "подръчни материали"

Тотнъм се намира на четвърта позиция във Висшата лига и е замесен в голямата битка за топ 4, но Конте на няколко пъти подчерта, че без нови попълнения целта пред отбора трудно ще бъде реализирана. Сега италианският специалист заяви, че "шпорите" ще търсят млади и перспективни играчи, подобни на Деян Кулушевски и Родриго Бентанкур.

Тотнъм търси млади играчи с достъпни заплати

Попитан относно плановете на Тотнъм за януарския трансферен прозорец, Конте заяви: "Ще опитаме да направим нещо, но трябва да следваме визията на клуба. Тотнъм иска да инвестира в млади играчи, както направихме с Кулушевски и Бентанкур. Таланти, но с достъпни заплати. Това е нещото, което ще опитаме да направим."

Трансферите на Тотнъм решават бъдещето на Антонио Конте

Антонио Конте продължава да бави и преподписването на контракта си с Тотнъм, като специалистът иска да види до каква степен "шпорите" ще инвестират в привличането на нови попълнения. Италианецът не е напълно доволен от трансферната политика на клуба, която не се покрива с поставените цели пред отбора.

Подобни проблеми обаче има не само в Тотнъм, но и в други английски грандове като Ливърпул. Юрген Клоп намекна, че кадровата криза в Ливърпул ще се решава със завръщането на контузени играчи, а не с привличането на нови попълнения в средата на терена. Все пак Ливърпул обяви първи зимен трансфер, макар и в нападение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички