Диего Коща: Конте няма да изкара и един сезон в Реал Мадрид


Диего Коща: Конте няма да изкара и един сезон в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1082 0

Въпреки че Антонио Конте спечели титлите на шампионатите на Италия и Англия, Диего Коща е на мнение, че той няма да изкара и една година като треньор на Реал Мадрид. Настоящият наставник на Интер е считан за един от най-добрите мениджъри в Европа, след като постигна успехи начело на Ювентус и Челси.

Конте спечели 3 последователни титли в Серия А със „старата госпожа“, а след това изкара 2 години в Англия, където изведе Челси до титлата във Висшата лига и триумф във ФА Къп. По време на престоя си при лондончани италианският треньор се засече с Диего Коща, като двамата влязоха в противоречия, което впоследствие доведе до напускането на нападателя. „Конте и аз имахме проблеми извън терена, но смятам, че той е много добър треньор. Нямам лоши чувства към Конте, но за да бъде топ мениджър, трябва да промени някои от чисто човешките си маниери. Той е много подозрителен. В отбор като Реал Мадрид не би изкарал цял сезон“, заяви Диего Коща пред ‘ESPN’.

Именно спорът между нападателя и Конте доведе до раздялата на бразилеца с испански паспорт с Челси. Той се завърна в Атлетико Мадрид през януари 2018-та година. А ето в какъв скандал се замеси наскоро Диего Коща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички