Не Ливърпул, а други отбори от Англия питат за Вернер


Не Ливърпул, а други отбори от Англия питат за Вернер
Снимка: Guliver/GettyImages

1309 0

Отборите на Челси и Манчестър Юнайтед вече са осъществили контакт с представители на нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Немският реализатор е един от най-желаните футболисти на трансферния пазар, след като прави впечатляващ сезон в Бундеслигата.

През последните месеци все по-усилено се говори, че 24-годишният нападател ще продължи кариерата си във Висшата лига. Ливърпул е основният фаворит за подписа му, след като треньорът Юрген Клоп неведнъж сподели, че доста харесва футболиста и би имал желание да го вземе в тима. Клоп се надяваше да се срещне с Вернер преди спирането на футбола заради пандемията от коронавирус, за да накара нападателя да премине на „Анфилд“. Изглежда обаче, че мърсисайдци вече изостават в надпреварата за Вернер, тъй като Челси и Манчестър Юнайтед са оправили запитване за него. Барселона също са в битката за немския реализатор, но те по-скоро го виждат като резервен вариант, ако не успеят да привлекат Лаутаро Мартинес от Интер.

През настоящата кампания 24-годишният немски национал е изиграл 36 мача с екипа на РБ Лайпциг във всички турнири, в които е успял да реализира 27 гола. А ето на кой клуб отказа Вернер през последните дни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички