Треньорът на Тотнъм поясни какво се случва с контузения Ричарлисон


Треньорът на Тотнъм поясни какво се случва с контузения Ричарлисон
Снимка: GettyImages

2990 0

Старши треньорът на Тотнъм - Антонио Конте, хвърли малко светлина върху здравословното състояние на Ричарлисон, който получи контузия по време на Световното първенство.

25-годишният нападател стартира отлично в Катар, отбелязвайки два гола във вратата на Сърбия, но впоследствие Бразилия отпадна на 1/4-финалите от Хърватия след изпълнение от дузпи. Именно в битката срещу "шахматистите" се появи травмата в задното му бедро.

"Утре Ричи ще премине прегледи на ядрено-магнитен резонанс, за да се разбере по-добре колко сериозна е контузията му", заяви Конте пред клубния сайт на "шпорите" във вечерта на 20 декември, цитиран от "Goal".

"След това ще можем да преценим много точно колко време ще му е нужно, за да се възстанови напълно", допълни още треньорът на Тотнъм. Припомняме, че Ричарлисон се присъедини към столичния клуб през лятото на 2022 година. До момента се е отчел с 2 гола и 3 асистенции в общо 15 мача във всички турнири, но е редно да се спомене, че между 15 октомври и 8 ноември пропусна 7 двубоя заради проблеми в прасеца.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Идва ли краят: Карло Анчелоти разкри дали заменя Реал Мадрид с Бразилия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички