Английски национал сподели защо Ливърпул е винаги толкова силен на "Анфийлд"


Английски национал сподели защо Ливърпул е винаги толкова силен на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images

10234 0

Футболистът на Нюкасъл и на английския национален отбор - Киърън Трипиър, отговори на интересен въпрос за стадиона на Ливърпул - емблематичния "Анфийлд" и защо е толкова трудно да се играе там.

"Анфийлд" е враждебно място"

Преди Нюкасъл да загуби от Манчестър Сити на "Етихад" вчера (19 август), Трипиър беше попитан коя фен база смята, че е най-шумна освен тази на Нюкасъл. Той призна за "Sky Sports", че феновете на Ливърпул и в частност тези на "Анфйилд".

"Трябва да е "Анфийлд". Играл съм много мачове там, много големи мачове и феновете им са наистина добри. Всеки път, когато съм бил там, "Анфйилд" е бил враждебно място, но това е нещото, което наистина ми харесва", категоричен е английският национал.

Трипиър има ужасяващ рекорд срещу Ливърпул, като има само два успеха и 10 загуби в 13 мача. Той няма победа в последните си шест посещения на "Анфийлд", като веднъж завърши наравно. Той ще се надява да подобри този рекорд през следващия уикенд в Мърсисайд.

Ливърпул също е непобеден в последните си 13 мача срещу свраките в различни турнири. 32-годишният бранител пък изигра и двата мача миналия сезон, когато Ливърпул направи дубъл в елита над Нюкасъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шефовете на Ливърпул правят инвестиция в ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички