След двата "погрома" от Челси: Ливърпул най-накрая представи полузащитник


След двата "погрома" от Челси: Ливърпул най-накрая представи полузащитник
Снимка: GettyImages

2338 0

Отборът на Ливърпул най-накрая представи полузащитник. "Червените" се похвалиха с японеца Ватару Ендо, който акостира на "Анфийлд" от германския Щутгарт за сумата от около 15 милиона паунда.

Ливърпул с още един халф

Според "Transfermarkt" той ще играе за мърсисайдци до края на сезон 2026/27. Ендо се превръща в поредния полузащитник, който акостира на "Анфийлд" след Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. 30-годишният японец се превръща в нов футболист на "червените", след като те не успяха да привлекат нито Мойсес Кайседо, нито Ромео Лавия, които бяха отмъкнати от Челси.

"В момента съм много щастлив и съм развълнуван да се присъединя към голям клуб като Ливърпул. Чувството е невероятно, това е моята мечта. Винаги съм искал да играя във Висшата лига в един от най-големите клубове в света. Това е сбъднат сън за мен", споделя японеца пред клубния уебсайт.

Ватару Ендо е избрал да вземе тениската с номер "3", която през последните няколко години принадлежеше на Фабиньо, но той бе трансфериран в Саудитска Арабия по-рано през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Собствениците на Ливърпул ще инвестират в... ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички