Амбициите на Нюаксъл нямат край! "Джордитата" искат Хоакин Кореа от Интер


Амбициите на Нюаксъл нямат край! "Джордитата" искат Хоакин Кореа от Интер
Снимка: Gulliver/GettyImages

1565 0

Отборът на Нюкасъл има своята следваща трансферна цел. Новите собственици на тима са готови да извадят немалко пари, за да привлекат един от важните футболисти на италианския Интер - Хоакин Кореа, предаде "CalcioMercato".

Според информацията "джордитата" ще трябва да похарчат около 27 милиона паунда за 28-годишния аржентинец. Наставникът на Нюкасъл - Еди Хау, вярва, че Кореа може да пасне на игровия му стил и да бъде ценно попълнение към неговата селекция.

Офанзивният футболист се наслаждава на добро начало на сезона. В 12 мача до момента той има 2 отбелязани гола и 2 асистенции във всички турнири. Мениджърът на "нерадзурите" - Симоне Индзаги, има пълно доверие на аржентинеца, който е безспорна част от стартовата му единайсеторка. 

Предстои да разберем дали Кореа ще акостира на Острова. 27 милиона паунда са една немалка сума, която Интер със сигурност може да използва, за да стабилизира още повече състава си. 

Модернизацията в Нюкасъл изглежда продължава с пълна скорост. Съвсем наскоро пък "свраките" подписаха с 19-годишен талант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички