Алварес останал шокиран от любимия отбор на Холанд, опитва да го насочи към "правилния"


Алварес останал шокиран от любимия отбор на Холанд, опитва да го насочи към "правилния"
Снимка: Getty Images

18309 0

Световният шампион с Аржентина Хулиан Алварес направи любопитно признание за разговор между него и съотборника му в Манчестър Сити Ерлинг Холанд. То касае любим отбор на норвежкия нападател, който е кръвен съперник на фаворит на Алварес.

Аржентинецът започна с кратко обяснение, че всъщност колегата му далеч не е това, което "всички си мислим". "Отвъд всичко, което знаем за футбола, Холанд е добро момче. Помага ми, говорим си, опитвам да се уча от него".

След това стигна и до въпросната тема, с която разкрива, че Холанд всъщност подкрепя Бока Хуниорс. Причината за това е влияние, което е получил, докато е бил в Борусия Дортмунд.

"Откакто пристигнах, той ми каза, че е за Бока. Разказа ми и за "Ла Бомбонера" (бел. ред. стадионът на Бока). Мисля, че е бил с Леонардо Балерди в Борусия Дортмунд и това е оказало влияние. Да видим дали ще променя нагласата му малко по малко. Ще бъде трудно, но ще опитам" - споделя Алварес.

23-годишният нападател бе част от юношеския си клуб Ривър Плейт, преди да премине в Манчестър Сити. Както е известно, Бока Хуниорс и Ривър Плейт са кръвни врагове в аржентинския футбол. Алварес пък призна, че се е изненадал, че Холанд има интерес към него.

На терена Холанд изглежда като свиреп голмайстор, който гази съперниците наред, когато е във форма. Заради това Алварес поясни, че далеч не е такъв извън мачовете. В последната среща обаче Холанд пробяга 15 м., влезе в меле, а накрая извади стряскащ поглед (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички