"Тих, но бесен": Кансело е гневен - от резерва на Сити стана резерва на Байерн Мюнхен


"Тих, но бесен": Кансело е гневен - от резерва на Сити стана резерва на Байерн Мюнхен
Снимка: GettyImages

4267 0

Португалският краен бранител Жоао Кансело отиде под наем в Байерн Мюнхен, защото не получаваше игровото време, което иска, докато бе част от Манчестър Сити. Въпреки че дълго време бе несменяема част от състава на Пеп Гуардиола, който често ротира играчите си.

Оказва се, че сега Кансело, който започна обнадеждаващо и за себе си, и за клуба, ще срещне същия проблем. Той бе резерва в мача с Унион Берлин, като записа едва 13 минути, появявайки се от скамейката. Срещу Щутгарт пък не игра изобщо.

Сега журналистът на Sky Sport Флориан Плетенбург информира, че Кансело ще бъде на резервната скамейка и във важния осминафинален сблъсък с ПСЖ. Очаква се вместо него като титуляр да започне Станишич.

Проблемъте, че треньорите гледат на Жоао като на типичен десен краен бранител, но Байерн играе с 3-ма в отбрана от седмици насам. Към момента пък няма шанс да измести някой измежду Дейвис и Коман като халф-бек.

Баварците имат аванс от 1:0 срещу ПСЖ преди реванша между двата отбора, който ще се състои на "Алианц Арена". Въпреки това Меси вярва в ПСЖ и увери, че ще продължат и след Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички