Александър-Арнолд иска да завърши кариерата си в Ливърпул


Александър-Арнолд иска да завърши кариерата си в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1124 0

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд сподели, че има намерението да изкара цялата си кариера в настоящия си отбор. Английският талант, който е продукт на школата на мърсисайдци е към края на третия си сезон като част от първия тим на Ливърпул.

Въпреки че е едва на 21 години, Александър-Арнолд вече има 127 мача за отбора и спечели медали от Шампионската лига и Световното клубно първенство. Английският национал има амбиции да бъде с водеща роля за бъдещите успехи на Ливърпул, като загатна, че има намерение да остане част от тима на Юрген Клоп още дълго време. „Искам да спечели всички трофеи и да ги спечеля колкото се може повече пъти. Спомням си какво ме попита един път Алекс Ингелторп и не мога да спра да мисля за това. Когато бях на 18, той ме попита „кога смяташ да се откажеш? Може би щом си на 34-35 години. Това са 17 години. Значи 17 опита да спечелиш Висшата лига, 17 шанса да спечелиш Шампионската лига и всеки друг трофей.“ Колкото повече мисля за това, истината е, че имам 17 опита, като не всеки от тях ще бъде успешен. Сега съм на път да спечеля Висшата лига и ще имам още 14 шанса в бъдеще“, заяви Трент Александър-Арнолд.

Вчера десният бек на Ливърпул бе с ключова роля за успеха на мърсисайдци, като отбеляза от пряк свободен удар първия гол в двубоя срещу Кристъл Палас. По този начин той покачи сметката си за сезона на 3 гола и 12 асистенции в 31 мача във Висшата лига. А ето кой бивш футболист смята, че Александър-Арнолд може да спечели Златната топка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички