Юрген Клоп изрази съжаление само за едно нещо след победата на Ливърпул


Юрген Клоп изрази съжаление само за едно нещо след победата на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

2127 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че ще гледа днешния мач между Манчестър Сити и Челси, но причината е, че само след седмица мърсисайдци ще играят срещу "гражданите". При положение, че днес отборът на Хосеп Гуардиола не победи Челси, то Ливърпул официално ще стане шампион на Англия.

"Ще гледам мача, но не да се подготвя за празненства, а защото след седмица играем със Сити, а след това и с Челси. Двубоят е много важен за гледане поради много причини, но каквото и да стане, то няма да ни повлияе", заяви Клоп.

Специалистът бе изключително доволен от играта на своя тим срещу Кристъл Палас при победата с 4:0, но изрази съжаление само за едно нещо - липсата на фенове. "Харесах много играта ни. Беше 4:0 и 87-а минута, а четирима от нашите футболисти гонеха един от Палас, сякаш в него е последната топка на света. Не смятам, че бихме се справили по-добре от това и с фенове по трибуните, но ние го направихме за тях. За всички, които обикновено биха били по местата си. Беше важно да покажем на нашите привърженици уважението, което заслужават. Феновете могат да те вдъхновят да направиш страхотни неща и никога не са ми липсвали повече. Представете си какво щеше да се случи пред 55 хиляди зрители на трибуните - щеше да е невероятно". А ето коя звезда от Висшата лига посочи Садио Мане като най-добър в за изминалия сезон в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички