Алехандро Гарначо чул само реакцията на публиката, Бруно Фернандеш не му позволи да се възгордее


Алехандро Гарначо чул само реакцията на публиката, Бруно Фернандеш не му позволи да се възгордее
Снимка: Getty Images

4689 0

В неделя (26-и ноември) вечер Манчестър Юнайтед надви Евертън с класическото 3:0 при визитата си на "Гудисън Парк" от 13-ия кръг на английската Висша лига.

Двубоят ще се запомни най-вече с прекрасното попадение със задна ножица на Алехандро Гарначо (ВИДЕО), което падна още в третата минута.

Реакцията на Гарначо

"Още не мога да повярвам, ако трябва да бъда честен. Не видях как топката влиза във вратата, а само чух реакцията на публиката. Все още е месец ноември, но вероятно това ще бъде един от головете на сезона!", обясни щастливият аржентинец пред "Sky Sports" след последния съдийски сигнал.

Коментарът на Бруно

Бруно Фернандеш пък първо се пошегува със съотборника си, когато бе запитан за зрелищното му изпълнение: "А, горе-долу!", а след това допълни със сериозен тон:

"Поставям му добра оценка единствено заради гола. Но това е защото той знае, че имам големи очаквания към него. Той все още не е велик футболист, но има голямо бъдеще пред себе си. Всички очакваме много от него и той го знае. Особено аз - винаги ще бъда зад него и ще изисквам повече!".

*Сега за Манчестър Юнайтед предстои гостуване на Галатасарай от петия кръг на груповата фаза в Шампионска лига (29.11., 19:45 часа). "Червените дяволи" са на последното четвърто място в Група "А" с едва 3 точки и победата в Турция е абсолютно задължителна, ако искат да запазят шансове за място на 1/8-финалите напролет. Пред тях са "жълто-червените" (4), Копенхаген (4) и Байерн Мюнхен (12).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Гарначо като Кристиано Роналдо и Уейн Рууни? Ерик тен Хаг не се съгласи и обясни какво е нужно, за да бъдеш като тях!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички