Гарначо като Кристиано Роналдо и Уейн Рууни? Ерик тен Хаг не се съгласи и обясни какво е нужно, за да бъдеш като тях


Гарначо като Кристиано Роналдо и Уейн Рууни? Ерик тен Хаг не се съгласи и обясни какво е нужно, за да бъдеш като тях
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1312 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не остана доволен от журналистите, които започнаха да поставят Алехандро Гарначо редом до легенди на клуба като Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.

Младокът блесна с гол със задна ножица срещу Евертън (ВИДЕО) и това веднага предизвика сравнения с подобни изпълнения на португалеца и англичанина в миналото, но мениджърът не е съгласен с тях:

"Не ги сравнявайте, не мисля, че е правилно. Всеки един от тях си има собствена идентичност. А за да достигне тяхното ниво, Гарначо има да извърви доста дълъг път. Той трябва да работи много здраво и да бъде постоянен!", отсече наставникът на "червените дяволи" и допълни:

"На този етап му липсва постоянството, но определено има голям потенциал и може да прави невероятни неща на терена. Не за първи път виждаме подобни изпълнения, но, ако искаш да бъдеш играч като Рууни или като Роналдо, трябва да вкарваш по 20-25 гола на сезон във Висшата лига".

"Разбира се, голът беше фантастичен. Все още остават много мачове до края на кампанията, но вероятно това ще е попадението на сезона. И то не само завършекът - цялата атака преди това беше хубава", изтъкна още Тен Хаг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Алехандро Гарначо чул само реакцията на публиката, Бруно Фернандеш не му позволи да се възгордее!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички