Уест Хям прибира двама играчи на Манчестър Юнайтед


Уест Хям прибира двама играчи на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1667 0

Наставникът на Уест Хям Дейвид Мойс обмисля да вземе в отбора Фил Джоунс и Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед, ако „чуковете“ оцелеят във Висшата лига. Шотландският наставник се бори с всички сили, за да запази елитния статут на отбора след победа с 3:2 срещу Челси и равенство 2:2 с Нюкасъл.

Ако тимът оцелее в елита на Англия, се очаква Мойс да получи възможност да изгради отбора си и това кара треньора да се огледа в един от бившите си клубове. Шотландският наставник работеше с Джоунс и Лингард в Манчестър Юнайтед през сезон 2013/14. Според него централният бранител може да вдигне качеството на тима в отбрана. Оле Гунар Солскяер пък иска да направи сериозна чистка в отбора, като се очаква Джоунс и Лингард да бъдат продадени.

Проблем може да се окаже фактът, че английският бранител подписа 4-годишен договор с „червените дяволи“ през миналата година, въпреки че бе ясно, че възможностите му за изява ще бъдат лимитирани. Същото се отнася и за Лингард, който също иска да остане в отбора. От халфа се интересуват още Уест Бромич и Евертън. А ето кои други играчи на Юнайтед не попадат в плановете на Оле Гунар Солскяер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички