Агентът на Артур отсече: Няма да се маха от Ливърпул през зимата!


Агентът на Артур отсече: Няма да се маха от Ливърпул през зимата!
Снимка: Getty Images

1348 0

Агентът на Артир Мело призна, че бразилецът няма да си тръгва от Ливърпул през зимата. „Червените“ привлякоха халфа в края на летния трансферен прозорец под наем от Ювентус, но той има само един мач досега – като резерва при поражението с 1:4 от Наполи в Шампионска лига.

След това Артур се контузи, макар да поигра малко за дубъла на мърсисайдци. Последва контузия в бедрото и хирургическа интервенция, която го извади от предстоящите мачове на водения от Юрген Клоп отбор.

Очаква се той да играе отново футбол преди Нова година, а Федерико Пасторело отрече, че Ювентус ще върне играча в Торино. „Това не е било никога обект на дискусии“, започна той пред италианските медии.

„Не знам кой каза тези неща за негово връщане в Торино, но нищо не е така. Контрактът му с Ливърпул ще бъде изпълнен. Нито Ливърпул е искал да го маха, нито той иска да си тръгва. За следващия сезон не се знае нищо“, продължи той.

Артур общо има 13 минути за основния отбор на „червените“, но Пасторело призна, че клиентът му се възстановява добре и може да се завърне много силен на футболното поле.

Бразилецът е един от четирите халфа, с които Ливърпул се очаква да се раздели идното лято, като към изходите почти сигурно ще потеглят Джеймс Милнър, Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Обратно в клуба пък трябва да пристигнат Джуд Белингам и Енцо Фернандес с многомилионни сделки, но все още няма нищо официално. А кой бразилецът от Атлетико може да акостира на "Анфийлд", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички