Клоп разкри кои звезди на Ливърпул може да пропуснат дербито с Манчестър Сити


Клоп разкри кои звезди на Ливърпул може да пропуснат дербито с Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

1559 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира предстоящото дерби с Манчестър Сити. Двата тима се изправят един срещу друг на "Етихард" след броени дни в турнира за Купата на Лигата във фазата на осминафиналите.

Германският специалист обясни кои футболисти на мърсисайдците са застрашени от това да пропуснат второто дерби срещу "гражданите" по време на настоящия сезон. Двата тима за последно играха в Ливърпул през октомври, а мърсисайдци се наложиха изненадващо с 1:0 в първенството.

"Хендо вече тренира тук. Върджил тренира тук, но не мисля, че ще опитаме това. Ще следим Хендо и Трент. Тази група работи заедно от почти две седмици, направихме истински напредък и това е страхотно", обясни Клоп пред медиите преди предстоящото дерби.

"Ще бъде много интересен мач след този период и го очаквам с нетърпение", добави специалистът с поглед към Световното първенство по футбол.

Двубоят е насрочен за 22 декември на „Етихад“, тоест само четири дни след финала на Световното първенство, в който ще играят Аржентина и Франция.

Английското дерби, както и финала на Световното първенство по футбол между Аржентина и Франция, ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички