Звезда на Ман Юнайтед пропусна последната тренировка на Англия


Звезда на Ман Юнайтед пропусна последната тренировка на Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2354 0

Офанзивният халф на Манчестър Юнайтед и Англия Джеси Лингард пропусна днешната тренировка на "Трите лъва" заради заболяване, но щабът на тима очаква той да бъде на линия за двубоя с България утре вечер. Срещата от евроквалификационна група А ще се играе на "Уембли" от 19:00 часа българско време.

26-годишният Лингард взе участие във всички мачове на "червените дяволи" от началото на сезона, но днес не е успял да се включи в тренировката на англичаните. Въпреки това най-вероятно Гарет Саутгейт ще може да разчита на халфа за двубоите с България и Косово.

Всички други 23-ма избраници на селекционера на Англия тренираха пълноценно днес. Англия е водач в групата след две победи в първите си два мача, докато България е на дъното с едва две точки от четири мача. Междувременно, сметките показват, че само една от звездите на Англия струва 4 пъти повече от целия ни отбор - вижте подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички