Заради изказване на Райола вдигнаха цената на Погба

Ръководството на Манчестър Юнайтед е ядосано от изявленията на агента на Пол Погба - Мино Райола, който публично заяви, че желанието на клиента му е да си тръгне от "Олд Трафорд".

Още миналия месец френският национал заяви, че може би е време да потърси ново предизвикателство в друг клуб, но "червените дяволи" изразиха решителността си да задържат един от най-добрите си играчи. Наскоро Райола отново притисна Юнайтед, казвайки, че всички знаят какво е желанието на Погба - да напусне Манчестър Юнайтед.

Погба се опитва да си уреди трансфер, но Юнайтед му връчи друга задача (СНИМКА)

Френският ас на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави всичко по силите си, за да си уреди трансфер, но ръководството на клуба не е особено впечатлено...

Това е вбесило босовете на Юнайтед и те са решили да вдигнат с още 30 милиона паунда цената, която искат за полузащитника, като тя вече става 180 милиона, съобщава британският таблоид Сън. Погба има договор за още две години с "червените дяволи" с опцията за автоматично удължаване с още една при желание на клуба, което поставя Юнайтед в силна позиция, а високата цена почти сигурно ще откаже евентуалните купувачи.

Междувременно стана ясно, че Реал може да вземе Погба, когато продаде 3-ма ненужни (кои са те четете в тази статия).

Още по темата

Please select answer!