Лудост! Фен на Юнайтед плати £200 за фланелка на Сити и изтри пода с нея


Лудост! Фен на Юнайтед плати £200 за фланелка на Сити и изтри пода с нея
Снимка: Getty Images/Guliver

2950 0

Със странна постъпка се отличи фен на Манчестър Юнайтед на благотворителен търг в Манчестър. Привърженикът, чието име е Майкъл Куни, плати за фланелката на градския съперник 200 паунда. Както се оказа, мъжът е имал една-единствена цел - да изтрие пода с нея, съобщава "The Sun".

37-годишният британец стори точно това директно на събитието - пусна закупената фланелка, която бе подписана от голмайстора на "гражданите" Серхио Агуеро, стъпи върху нея и изтри пода с нея.

"Това беше благотворителен търг, посветен на шестата годишнина на дъщерята на моя приятелка, която, за съжаление, почина миналата година от рядка болест. Аз винаги ходя на благотворителни търгове и купувам нещо. Това бе последният предмет на търга, затова платих за него 200 паунда", обясни Куни.

"Аз съм голям фен на Манчестър Юнайтед, цял живот си купувам годишен абонамент за техните мачове, затова тази фланелка нямаше шанс да влезе в моя дом. Но ако това бе фланелка на Юнайтед, и някой се гаври така с нея, то той не би напуснал хотела жив", допълни фенът. Вижте в този материал вдъхновяващата история на бившия капитан на "червените дяволи" Антонио Валенсия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички