Забравен от Ливърпул се завръща на Анфийлд


Забравен от Ливърпул се завръща на Анфийлд
Снимка: Getty Images/Guliver

1838 0

Ливърпул иска 15 млн. паунда за нападателя си Даниел Стъридж, след като Севиля поднови своя интерес към британеца. Турският гранд Фенербахче също е сред отборите, които желаят 28-годишния нападател. Стъридж прекара втората половина от изминалия сезон под наем в Уест Бромич Албиън, но неговото представяне беше далеч от впечатляващо. Поради контузия англичанинът успя да изиграе едва 6 мача за "дроздовете", като това не помогна на отбора му да се спаси от изпадане в Чемпиъншип.

След изтичането на периода му под наем, Стъридж ще се завърне в Ливърпул за тяхната предсезонна подготовка, но в конкуренцията на атакуващото трио Мане-Фирмино-Салах изглежда почти невъзможно бившият играч на Челси да пробие в състава.

Ливърпул са отворени към оферти за своя футболист, но не смята да го продава на ниска цена. Договорът на Стъридж изтича след година. Някои европейски клубове проявяват интерес към нападателя. Севиля бяха активни през зимния трансферен прозорец, но по това време англичанинът желаеше да остане на Острова.

Турски отбори също имаха апетити към Стъридж, но Фенербахче показа най-силно желание. Даниел Стъридж бе сред топ реализаторите на "мърсисайдци", но след поредица от проблеми с контузии неговата кариера се срина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички