Юрген Клоп за слуховете, че ще поеме Байерн: Това е комплимент за Ливърпул


Юрген Клоп за слуховете, че ще поеме Байерн: Това е комплимент за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2186 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че обича клуба и не смята да преминава в друг отбор, въпреки интереса от страна на баварския колос Байерн Мюнхен. Преди реванша на мърсисайдци с действащия шампион на Бундеслигата от осминафиналите на Шампионска лига, спечелен с 3:1 от Ливърпул, Франц Бекенбауер сподели, че бившият наставник на Борусия Дортмунд е идеалният избор за нов треньор на баварците.

"Няма по-голяма легенда в Германия от Франц Бекенбауер. Чудесно е, че чувам позитивни неща от човек като него. Сякаш кралят със своя меч нарича един обикновен човек „сър“, сподели германският специалист.

"Ако той мисли така за мен, това е комплимент за Ливърпул. Байерн се справя великолепно през последните 10-15 години, но аз смятам, че съм на правилното място. Обичам това място, има толкова много възможности, с които да развия един вече добър отбор. Имам достатъчно увереност, за да кажа, че съм точният човек за Ливърпул в момента, въпреки че във футбола ние, мениджърите, трябва винаги да се доказваме“, завърши Клоп. Ливърпул се завърна на върха във Висшата лига след успех в гостуването срещу Фулъм при оставащи осем кръга до края на първенството.

А кой би бил съперникът на Ливърпул на полуфиналите в Шампионска лига, ако отстрани Порто - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички